Over KanoZee

 

Welkom bij KanoZee! Uw Point 65°N Kajak Dealer en Hobie Kayak Servicepunt in Zierikzee​!

KanoZee is uw uw officiële dealer van Point 65°N Kajaks uit Zweden. Wij bieden een mooi assortiment deelbare en vaste kajaks van dit fraaie merk.

KanoZee is tevens uw Hobie Kayak Servicepunt in Zierikzee. In samenwerking met Kayakwinkel uit Stad aan 't Haringvliet bieden wij uw de mogelijkheid tot aanschaf van uw eigen Hobie Kayak. Tevens leveren en monteren wij onderdelen en accessoires en voeren wij ombouw of reparatie voor u uit.

Ons bedrijfje is ontstaan uit enthousiasme en een brede watersport interesse wij zijn dus vooral ook bezig met onze hobby en varen zelf veel.  

Wij beschikken niet over een grote showroom maar hebben wel diverse Point 65°N & Hobie Kayaks beschikbaar. Wij houden ook geen grote voorraden al zijn de meeste Point 65 boten bij ons in voorraad en zijn ook gangbare onderdelen en toebehoren vaak wel voorradig.

Wij werken op afspraak en dat betekent ruime tijd en aandacht voor goede voorlichting en advies. Proefvaren is uiteraard ook mogelijk. Dit kan vlakbij ons in de fraaie haven van Zierikzee of een locatie in onze omgeving, diverse Point 65°N & Hobie Kayaks zijn hiervoor beschikbaar.

U bent van harte welkom in Zierikzee!

Met vriendelijke groet,

John & Elvira de Vlieger

 

 

 

My First Hobie

Na begin 2008 voor het eerst een Hobie Kayak te hebben gespot bij een plaatselijke sportwinkel waar men weinig info kon geven betreffende het bootje met de flippers was het wat ons betreft al wel duidelijk, dit bootje moest er komen. Vanaf dat moment ging het snel, na even zoeken lag er binnen korte tijd een knal oranje Hobie Outback in de woonkamer, nog altijd mijn favoriete kleur maar helaas al weer een tijd uit productie.

Deze Outback is dan ook een blijvertje, al zeven jaar is deze boot mijn relax machine! Dit geeft ook wel aan dat het met de Hobie kwaliteit wel goed zit, die Outback heeft inmiddels aardig wat kilometers gemaakt.  

Naast de Outback kwam er al snel een Hobie Sport… en daarna liep het eigenlijk een beetje gezellig uit de hand waardoor we zijn beland waar we nu zijn en waardoor u nu deze website kan bezoeken :-)