Point 65 Whisky 16 Rocker

Het was even wachten maar daar zijn onze Whisky’s dan! Wat een gave boot! Nu bij KanoZee!

De Point 65 Whisky 16 Rocker 3L is een echt heerlijke boot in drielaags PE. De boot is ontworpen door de zeer ervaren avonturier en kajak instructeur Nigel Foster op handelbaarheid en manoeuvreerbaarheid zodat ook een beginner zichzelf snel op zijn gemak zal voelen in cockpit van een Whisky 16. Op rustig water is de boot zeer comfortabel en stabiel en laat zich gemakkelijk manoeuvreren, ideaal dus om vaartechniek te ontwikkelen. 

Echter… Voor de ervaren vaarders bied de Whisky Rocker een zeer avontuurlijke boot voor groot water. De 16 Rocker met zijn wat meer banaanvormige romp in vergelijk met zijn broertje (de Whisky Tourer) is heerlijk te manoeuvreren en leent zich perfect voor het varen in getijdestroom, ruw water en branding.

De drielaags rompopbouw geeft de boot stijfheid en sterkte maar reduceert ook het gewicht. De romp heeft twee grote ovale luiken voor en achter en een groot rond dagluik direct achter de cockpit. Een kleiner rond dagluik is te vinden direct voor de cockpit, hieronder bevind zich een gesloten onderdek compartiment. Perfect voor dagtrips maar er is ook zeker voldoende ruimte voor meerdaagse expedities.

Voor het comfort in de cockpit is er gedacht aan een ergonomisch ontworpen zitje met een naar believen opblaasbare rugsteun. Deze combinatie geeft zeer veel comfort maar ook het gewenste nauwe contact met de boot tijdens het varen in ruw water.

De door ons aangeboden whisky Rocker is standaard voorzien van een opklapbaar voet bediend roer en een intrekbare skeg. De boot is uiteraard voorzien van de nodige handgrepen, zeelijnen en op het voordek is ruimte voor kompas inbouw.  

Prijs 2017 € 1.799,-

 

Voor experts en beginners.

Zitje met opblaasbare-Rugsteun  Point 65 AIR-Backrest™

Opklapbaar Roer & Intrekbare  Skeg     

Lengte:               489cm /16´

Breedte:             56cm

Gewicht:             25kg

Capaciteit:          155kg  

Cockpit:              78x41cm sleutelgatmodel

Luik Voor:           Ovaal 44x26cm

Dagluik voor:      Ø15cm (voor cockpit)

Dagluik achter:   Ø 20cm

Luik achter:        Ovaal 44x26cm

Luiken totaal:     Meer dan 200L volume