Apollo

De Point 65 Apollo,

Veel eenvoudiger gaat het niet worden. De Apollo is gemaakt om gemakkelijk en snel over een erg leuk bootje te kunnen beschikken. Gemakkelijk transporteren en opbergen is met zijn compacte afmetingen en lichte gewicht als vanzelfsprekend de losse delen wegen niet meer dan 9 tot 11Kg!

De Apollo heeft net als de andere Point 65 modulaire kayaks het eenvoudige Snap klik systeem waarmee het bootje binnen enkele seconden in elkaar gezet kan worden. De eenpersoons uitvoering bestaat uit een voor en een achterdeel. Door deze twee delen met elkaar te verbinden ontstaat de eenpersoons kayak. Varen met twee of drie personen? Monteer er dan gewoon per persoon een extra middendeel tussen!

De Apollo voelt zich vooral thuis op tamelijk vlak water en is bijvoorbeeld een meer dan ideaal speelkameraadje in en rond de jachthaven maar ook op vijvers, meren en allerlei waterlopen.

De romp van de Apollo is gemaakt van supersterk extrusiegeblazen HTP. Op het zitje is een opklapbaar rug kussentje aangebracht en zowel voor als achter op de kayak is er wat bagageruimte gecreëerd.

Voor de duidelijkheid, de Apollo is naar onze persoonlijke mening niet geschikt voor groot water als bijvoorbeeld de Oosterschelde. En ook voor lange vaartochten adviseren wij u om uit te zien naar een ander type kayak.      

Technische gegevens:

Lengte: 269cm

Breedte: 62cm

Totaalgewicht solo: 18Kg / Capaciteit solo: 100Kg

Totaalgewicht duo: 30Kg / Capaciteit duo: 220Kg

Prijzen 2017 

Apollo solo € 710,-

Apollo duo € 1.115,-

Peddel vanaf € 74,95

 

  

   

 

  

Doe eens gek met kleurtjes (de gele versie is helaas beperkt leverbaar) 

 

En zo past de Apollo in een Hyundai i10! ...........Met gemak!