Martini GTX

Van een totaal ander kaliber, een Sit-in kayak! De Martini  is een heerlijke lichte, sportieve, comfortabele, en zeer stabiele kayak. We kunnen hem dan ook wel betitelen als een “High Performance” recreatie dag-toer kayak. Wat ruwer water? Geen punt met de spraycover!  

Uiteraard is ook de Martini een modulaire kayak die is uitgevoerd met het eenvoudige Snap-klik systeem waarmee de delen van het bootje binnen enkele seconden in elkaar gezet kunnen worden. De Martini is standaard voorzien van een roertje, de bekabeling hiervoor is bij het koppelen van de rompdelen gemakkelijk in te haken zodat het grote gemak van een modulaire kayak gewaarborgd is.  

Ook bij de Martini! Varen met twee personen? Monteer er dan gewoon een extra middendeel tussen!

De romp van de Martini is gemaakt van rotatie gegoten Polyethyleen een taai en zeer sterk kunststof. De boot heeft comfortabel zitje met een opblaasbare rug en is voorzien van voetsteunen in de romp zodat u zeker een goed ondersteunde zit zal vinden. Bagage kan mee in de waterdichte compartimenten die zijn voorzien van rubber luiken, daarnaast zijn er achter de zit twee ingegoten bekerhouders te vinden.     

Ook de van de Martini is een vis/Angler uitvoering leverbaar, deze is voorzien van twee in de romp verzonken hengelhouders achter het zitje. Daarnaast is er een verstelbare hengelhouder op het dek vóór de zit. Ze zien er uiteraard super uit in hun, camouflage groen-wit-zwart of geel-oranje!

Technische gegevens:

Lengte: 285cm / Lengte duo: 416cm

Breedte: 70cm

Totaalgewicht solo: 22Kg / Capaciteit solo: 100Kg

Totaalgewicht duo: 35Kg / Capaciteit duo: 240Kg

Sparing zit 83x46cm / Voorluik Ø20cm / achterluik Ø44x26cm

Prijzen v/a 01-09-2017

Martini solo € 1.050,-                          Angler € 1.200,-

Martini middendeel € 610,00               

Peddel vanaf € 74,95

Spraycover vanaf € 59,95

 

                                         

Zo uit de verpakking.

 

Snap systeem.

 

Stoer bootje die Martini.

 

Vlakke romp met standaard roertje.

 

Robuste handgreep voor.

 

En robuste handgreep achter.

 

De voetsteuntjes waarmee u tevens het roertje bedient.

 

Comfortabel zitje met opblaasbare rug.