06-40 19 67 78
Volg ons:

Let op! Ook de laatste voorraad Liquidlogic Coupe XP heeft ons magazijn verlaten dus vanaf heden zijn ze alleen op bestelling verkrijgbaar .

Wat deze sit on kajak onderscheidt van de concurrentie is wel de skeg, het ontwerp en de kwaliteit van de romp en het super comfortabele zitje. De skeg is ideaal om wat gemakkelijker een rechte lijn te houden, op wat ruwer water of wanneer u gemakkelijk en kort wilt draaien even de skeg intrekken. Hij klapt overigens ook vanzelf in als u onderwater iets mocht raken.

De Coupe is zeer degelijk gebouwd en dat voel je ook bij het varen, zeer stabiel en veilig in vele situaties, ook in ruw water blijft het een fijn bootje waar je zelfs leuk mee kan spelen. Het zitje is echt super comfortabel.

Hij heeft standaard een wiel aan de achterzijde wat erg gemakkelijk is aan de waterkant, echter bij varen op ondiepe rivieren met veel stenen onder water (die we in Nederland nauwelijks hebben) adviseer ik om het wiel te verwijderen.

De Coupe is ook in gebruik bij diverse organisaties als werkboot, wellicht niet zonder toeval 😉

Prijs €1.350,-

Specificaties:

Lengte: ongeveer 305cm

Breedte: ongeveer 67cm

Gewicht: ongeveer 23kg

Capaciteit: ongeveer 120kg

Meer informatie? Stuur ons uw berichtje want wij zijn door de week tussen 08:00 en 17:00 uur niet telefonisch beschikbaar

Zien en Proefvaren? Wij werken alleen op afspraak vooraf. Hartelijk welkom in Zierikzee!