06-40 19 67 78
Volg ons:

Contact

Bij KanoZee in Zierikzee kunt u op afspraak terecht in de avonduren en weekenden. 

Werken op afspraak betekent vanzelfsprekend alle tijd en aandacht voor goede voorlichting en advies. Proefvaren is uiteraard ook mogelijk, dit kan vlakbij ons in de haven van Zierikzee. 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden via ons contactformulier, per email via info@kanozee.nl of telefonisch. Telefonisch contact bij voorkeur dagelijks van 18:00 tot 21:00 uur en in de weekenden in verband met ons werk naast de kajakhandel.

Let u bij invullen van uw mailadres goed op dat het adres juist is ingevuld, wanneer er een klein foutje in staat komt ons antwoord aan u namelijk retour naar ons met vermelding adres onbekend.

Uiteraard doen wij er alles aan om de berichtjes snel te beantwoorden, het kan echter af en toe voorkomen dat het afhankelijk van de voorhanden werkzaamheden een dag langer vraagt om uw bericht te beantwoorden. Nog geen antwoord ontvangen? Kijk ook even in uw spam / ongewenste berichten map.

Parkeren! Wij zijn gevestigd in de oude binnenstad waar helaas alleen vergunninghouders zijn toegestaan. Parkeren kan het gemakkelijkst op terrein P4 aan de Hoofdpoortstraat, dit ligt op korte wandelafstand van ons adres. Het in of opladen van uw nieuwe kajak is uiteraard geen probleem, dit is toegestaan.

Auch unsere ausländischen Kunden sind bei KanoZee herzlich willkommen, wir sprechen Niederländisch, Deutsch und Englisch.

Ladenbesuch ist nur nach Terminvereinbarung möglich, bitte kontaktieren Sie uns daher vorher 🙂

Our foreign customers are also very welcome at KanoZee, we speak Dutch, German and English.

Visiting our store is only possible by appointment, so please first contact us 🙂 

 


John de Vlieger ​- KanoZee
Bagijnestraat 40
4301BH Zierikzee
Email info@kanozee.nl
Telefoon +31 (0)6 - 40 19 67 78
Whatsapp +31 (0)6 -15 65 32 15

KvK.: ​58554459