06-40 19 67 78
Volg ons:

En ook deze fraaie Dex heeft een nieuwe eigenaar gevonden!

Hij is héél erg fijn deze crème wit met oranje gebruikte Skim Dex, en bovendien super netjes verzorgd door de vorige eigenaar. Hij is op een professioneel aangebrachte kielstrip na eigenlijk volledig origineel, wij hebben de boot na inruil netjes schoongemaakt, gepoetst en voorzien van nieuwe dek-elastieken. De luiken zijn top en sluiten als een huis, de skeg werkt perfect, en er zijn geen grote schades, dus gewoon een boot voor nog heel veel vaarplezier.

De Dex is een snelle en wendbare boot voor bijvoorbeeld dag- en weekendtochten waar bij een beetje golven en surfjes zeker welkom zijn.

De romp heeft een lichte V-vorm, lichte rocker en fijne harde hoeken. Hij heeft een wat laag profiel en ook het volume is wat lager, de cockpit sluit lekker aan en geeft je fijn contact met de boot. Hij is perfect op te kanten om lekker te kunnen sturen maar hij loopt ook heerlijk in een rechte lijn. Hij heeft geen roer maar uiteraard wel de perfecte Skeg van Kajaksport.

Ik zie hierin wel een boot voor wat kleinere vaarders, ik zit er met 183cm en 70Kg lekker comfortabel in en heb ook voldoende hoogte, een te laag dek is voor mij geen optie ivm. snel slapende benen maar daar heb ik bij deze Dex zeker geen probleem kunnen vinden.

Een voordeel is dat deze boot de optionele grote (LC) kuip heeft wat in en uitstappen comfortabel maakt.  

Wat specificaties:

Lengte: ongeveer 495cm / waterlijn ongeveer 460 cm

Breedte: ongeveer 51cm

Rompvorm: ondiepe V, lichte rocker met een fijne harde hoek

Kuip: type (LC) 41,5x80cm

Cockpit: diepte voor (binnen): ongeveer 28,5 cm

Cockpit: diepte achter (buiten): ongeveer 19,5 cm

Volumes: ongeveer: voor 52L, cockpit 120L, dagluik 30L, achter: 54L

Cappaciteit, ongeveer 100 kilo

Materiaal: Diolen / Glasvezel / Polyester

Luiken: twee stuks 44×26 cm, dagluik: 20 cm

Meer informatie? Stuur ons uw berichtje want wij zijn door de week tussen 08:00 en 17:00 uur niet telefonisch beschikbaar

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke ontmoeting in onze winkel maar uw nieuwe deelbare kajak verzenden doen we uiteraard ook 😊

Zien en Proefvaren? Wij werken alleen op afspraak vooraf. Hartelijk welkom in Zierikzee!