06-40 19 67 78
Volg ons:

Update 03-05-2021

We zijn gelukkig weer terug op de voor ons enigszins normale situatie, bezoek aan KanoZee zoals vanouds altijd op afspraak vooraf! 🙂 En die bezoekafspraken zijn het gemakkelijkst met ons te maken is via ons contactformulier of per email via info@kanozee.nl we ontvangen dus graag jullie berichtjes!

Natuurlijk blijven we fysiek contact vermijden en blijven we ook de voorgeschreven fysieke afstand van 1,5mtr in acht nemen. Ontsmettingsmiddelen en mondkapjes zijn bij ons nog steeds vrij beschikbaar en waar nodig ontsmetten wij nog steeds alle materialen die regelmatig worden aangeraakt.

Welkom bij KanoZee!

Met vriendelijke groeten,

John en Elvira de Vlieger-Vos

.

.

Oud nieuws 🙂 Oud nieuws 🙂 Oud nieuws 🙂 Oud nieuws 🙂

Update: 13-03-2021

Geweldig toch! 🙂 Ook wij mogen gelukkig weer onze klanten ontvangen, natuurlijk volledig volgens de voorschriften en uiteraard alleen op afspraak vooraf die het gemakkelijkst met ons te maken is via ons contactformulier of per email via info@kanozee.nl

Bezoek is dus gelukkig weer mogelijk maar natuurlijk blijven we fysiek contact vermijden en blijven we ook de voorgeschreven fysieke afstand van 1,5mtr in acht nemen. Ontsmettingsmiddelen en mondkapjes zijn bij ons vrij beschikbaar en waar nodig ontsmetten wij alle materialen die regelmatig worden aangeraakt.

Inmiddels hebben we al weer diverse nieuwe boten mogen leveren en zijn er ook weer nieuwe boten beschikbaar, daarnaast zijn er van diverse modellen nieuwe voorraden onderweg!

Graag tot ziens in Zierikzee! 🙂

Met vriendelijke groeten, 

John en Elvira de Vlieger-Vos

Update: 15-12-2020

Tja beste mensen ook wij ontkomen deze keer helaas niet aan de huidige maatregelen en zullen ons ‘KanoZee’ winkeltje voor 5 weken moeten sluiten. Maar dat betekent zeker niet dat we stil gaan zitten want ook wij versturen uiteraard onze spullen! En natuurlijk zijn we gewoon bereikbaar via ons contactformulier op deze website of een van de andere kanalen. We staan dus open voor alle kajakvragen en zien uit naar jullie kajak verhalen.

Coronaveilig op afspraak afhalen van een boot of toebehoren is wellicht ook een optie, het werken op afspraak zijn we volledig gewend dus daar zal het niet aan liggen. Deze optie werken we zeker nog verder uit.

We hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten, maar voor nu, blijf gezond, blijf zo mogelijk varen en laten we vooral samen voorruitkijken naar een prachtig vaarrijk voorjaar!

Met vriendelijke groeten, 

John en Elvira de Vlieger-Vos

kanozee.nl

13-10-2020

Na voor ons persoonlijk toch eigenlijk wel vrij zorgeloze en kajakrijke zomermaanden staat Corona weer opnieuw voor de deur en zijn we met z’n allen weer door onze overheid met onze neus op de feiten gewezen, het is nog niet weg.   

Zoals inmiddels bij velen bekend werken we bij KanoZee altijd strikt op persoonlijke afspraak vooraf en zijn we in die zin nooit met veel personen tegelijk aanwezig. Ook zijn wij er nog steeds van doordrongen dat we maatregelen moeten nemen om onze bezoekers, onszelf en de mensen om u en ons heen in bescherming te nemen.

Natuurlijk willen we ook nu de mogelijkheid om ons te bezoeken (zonder tegenbericht) weer zeker open houden, blijven we fysiek contact vermijden en blijven we ook de voorgeschreven fysieke afstand van 1,5mtr in acht nemen. Ontsmettingsmiddelen zijn bij ons vrij beschikbaar zodat u handen kunt ontsmetten en waar nodig ontsmetten wij alle materialen die regelmatig worden aangeraakt.

Mocht degene die ons wil bezoeken symptomen vertonen dan vragen wij u in geval van een gemaakte of te maken bezoekafspraak uiteraard graag vriendelijk om dit aan te geven en de afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip. Vanzelfsprekend zullen ook wij het zeer zeker aangeven wanneer er zich bij ons of onze naasten enige symptomen zijn, bezoek is in dat geval uiteraard niet mogelijk.

Bovenal hebben we natuurlijk graag contact via digitale weg, stuur ons dus vooral uw berichtjes, wij zien er naar uit en zullen er alles aan doen om ze spoedig te beantwoorden.

Wat wij de afgelopen periode wel weer hebben ervaren is dat het kajakvaren een zeer geschikte bezigheid is met het oog op sportief ontspannen en fysiek afstand houden. Lekker het water op om even de dagelijkse dingen van je af te zetten is en blijft een medicijn op zich.

De verhuizing naar ons nieuwe kajak pakhuis, om de hoek bij ons woonhuis en dus ook vlak bij de haven van Zierikzee is inmiddels een feit, al merken we nu al weer dat het groeien van ons assortiment de nodige ruimte vraagt 🙂 Nieuwe plannen zijn dan ook al weer in de maak zodat we er toch comfortabel bij kunnen blijven zitten.

Met vriendelijke groeten,

John en Elvira de Vlieger-Vos

kanozee.nl