06-40 19 67 78
Volg ons:

16-03-2020

En zo heeft het Corona virus helaas toch een behoorlijke grip gekregen op ons landje en gebeuren er helaas allemaal dingen die we misschien nooit voor mogelijk hadden gehouden. Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die door het virus worden geraakt, naar de mensen die er alles aan doen om de zieken te verzorgen en natuurlijk naar de mensen die er alles aan doen om ons land in draaiende te houden.   

Nu werken we bij KanoZee al strikt op persoonlijke afspraak vooraf en zijn we in die zin nooit met veel personen tegelijk aanwezig maar ook wij zijn er van doordrongen dat we wat maatregelen moeten nemen. Dit om onze bezoekers, onszelf en de mensen om u en ons heen in bescherming te nemen.

Natuurlijk gaan we de mogelijkheid om ons te bezoeken (zonder tegenbericht) zeker open houden maar gaan we fysiek contact zoals handen geven vermijden en zullen we ook de voorgeschreven fysieke afstand in acht nemen. Mocht degene die ons wil bezoeken symptomen vertonen dan vragen wij u uiteraard graag vriendelijk om de afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip. Vanzelfsprekend zullen ook wij het zeer zeker aangeven wanneer er zich bij ons of onze naasten enige symptomen zijn, bezoek is in dat geval uiteraard niet mogelijk.

Bovenal hebben we natuurlijk graag ook contact via digitale weg, stuur ons dus vooral uw berichtjes, wij zien er naar uit en zullen er alles aan doen om ze spoedig te beantwoorden.

Met het weer dat langzaam aan weer wat aan de beterende hand is zien wij ook de mogelijkheden voor een heerlijk kajaktochtje weer stijgen. Lekker even het water op om even de dagelijkse dingen van je af te zetten is een medicijn op zich.

Wat betreft de kajaks hebben we dit jaar alweer diverse boten mogen leveren en zijn er momenteel diverse compleet nieuwe modellen onderweg naar ons waar we heel erg naar uitzien, spannend!   

Onder tussen zijn wij op dit moment ook nog even druk met het inrichten van ons ‘nieuwe’ kajak pakhuis 🙂 ! waar we straks na de verhuizing de fijnste boten en toebehoren voor u beschikbaar zullen hebben en waar we u graag zullen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

John en Elvira de Vlieger-Vos

kanozee.nl