06-40 19 67 78
Volg ons:

Melker uit Zweden! Hier zien we de Melker Väderö een kajak die op de thuismarkt in Zweden reeds op zeer veel waardering kan rekenen.

De Melker Väderö 2018 met zin tijdloze ontwerp word gebouwd in een verschillende combinaties. onder andere met Flax inleg en Polyester composiet in een honingraat structuur wat de boot lichter, stijver en natuurlijk ook duurzamer maakt. Daarnaast geeft de Bamboe laag in het bovendek een echt geweldige look aan de boot.
De Väderö is een fijne en stabiele allrounder voor beginnende en gevorderde vaarders, echt een kajak om heel veel plezier van te hebben voor een hele lange tijd. De Väderö heeft best wat te bieden!

– Fijne en gebalanceerde stabiliteit.
– Perfect te controleren en te manoeuvreren.
– Gemakkelijk dagluikje direct voor de kuip.
– Volop bergruimte voor meerdaagse tochten via de grote luiken voor en achter.

De kuip is ontworpen op comfort en prettig gebruik tijdens het varen maar ook tijdens in en uitstappen. Zo is er volop beenruimte en zijn er dijbeensteunen om lekker controle te kunnen hebben over de boot. uiteraard zijn de voetsteunen en de rug van het zitje verstelbaar (Stripe & Bamboo).

De boot is geheel ontworpen door topontwerper Magnus de Brito in samenwerking met avonturier Sören Kjellkvist, om zo tot een zo goed mogelijk ontwerp te komen. Hierdoor gaan ontwerp, innovatie, functionaliteit en veiligheid mooi samen en kan Melker een boot bieden die prima waar voor het geld bied.

Optimaal vaarder gewicht: 75-110 kg
Lengte: 520 cm / Breedte: 58 cm
Kuipmaat: 83 cm x 43 cm
Bergruimte: 75L & 115L
Gewicht: (BASE/STRIPE) 24 kg
Gewicht: (Flax) 23kg

De Väderö is er verschillende uitrustingsniveaus:
Base: Dek in een kleur, met roer en dagluik met bakje
Stripe: Als Base + Dek in twee kleuren, gelamineerde voetsteunen, bekleed zitje en verstelbare rugsteun.

Melker Väderö Flax: Prijs op aanvraag