06-40 19 67 78
Volg ons:

KanoZee uw Natseq Kajak specialist vanaf het eerste uur 🙂

De eerste deelbare kajak van kajakbouwer Kayak Innovations, de NATSEQ! De boot waarover we veel hebben gesproken, waarover veel heen en weer is gemaild en waarvoor we ook onze wensen en ideeën mochten indienen! Na twee jaar ontwikkelen kwam de boot begin april 2020 op de markt en hij veroverde direct zijn vaste plaats in onze winkel.

Met deze volledig in Duitsland ontwikkelde en gebouwde boot hebben we inmiddels zelf al héél veel gevaren, en een groot aantal van deze boten heeft inmiddels ook de weg richting onze klanten gevonden. De Natseq is een heerlijke degelijk gebouwde toerboot, super stabiel, gemakkelijk varend, zeer ruim, zeer comfortabel en ook zonder het optionele roer prima koersvast. Echt een verrijking in ons assortiment deelbare kajaks!

De eenpersoons Natseq bestaat uit drie delen waarbij tijdens opslag en transport het neusje van de boot in de cockpit past. Ombouwen naar tweepersoons is zeer eenvoudig door simpelweg een extra stuk toe te voegen.

Deze polyethyleen kajak is echt bijzonder netjes gebouwd en met zijn volledig gladde luiken en volledig onderdeks weggewerkte koppelsystemen ziet hij er strak en glad uit. Onder de luiken zijn de grote bagage compartimenten afgesloten met neopreen deksels waardoor bagage goed beschermd opgeborgen kan worden. Het dagluik vlak voor de cockpit is zeer ruim, hier kunnen heel veel spulletjes die snel bereikbaar moeten zijn worden opgeborgen. Bekijk de foto’s, bekijk het filmpje en kom natuurlijk vooral met eigen ogen deze kajak bewonderen bij ons in Zierikzee! Vragen stellen of een afspraak maken? Stuur ons uw berichtje.

Lengte eenpersoons: 409cm

Lengte tweepersoons: 560cm

Breedte: 59cm

Gewicht eenpersoons: 29kg

Gewicht tweepersoons: 45kg

KanoZee is uw Kayak Innovations dealer voor Nederland en België, maak een afspraak en kom de Natseq bij ons zien!

Prijzen per: 29-10-2023

Natseq Eenpersoons: € 1.680,-  € 1.595,-

Natseq Tweepersoons: € 2.345,- € 2.295,-

Natseq Packer: € 545,-  €495,

Natseq Roerset: € 135,-

Natseq Neopreen spatdek : € 105,-