06-40 19 67 78
Volg ons:

Dat wij groots zijn in deelbare of modulaire kajaks is inmiddels bij velen bekend en als er dan een nieuwe deelbare kajak op de markt gaat komen dan is KanoZee als expert op dit gebied natuurlijk graag uw leverancier.

Sinds enige maanden op de markt en nu al een succes! De eerste deelbare kajak van Kayak Innovations, de NATSEQ! De boot waarover we veel hebben gesproken, waarover veel heen en weer is gemaild en waarvoor we ook onze wensen en ideeën mochten indienen 🙂

Met deze volledig in Duitsland ontwikkelde en gebouwde boot hebben we inmiddels zelf al een heel aantal tochtjes op het Zeeuwse water gemaakt. De Natseq is een heerlijke degelijk gebouwde toerboot geworden, super stabiel, gemakkelijk varend, zeer ruim, zeer comfortabel en ook zonder het optionele roer prima koersvast. Echt een verrijking in ons assortiment deelbare kajaks!

De eenpersoons Natseq bestaat uit drie delen waarbij tijdens opslag en transport het neusje van de boot in de cockpit past. Ombouwen naar tweepersoons is zeer eenvoudig door simpelweg een extra stuk toe te voegen.

Deze polyethyleen kajak is echt bijzonder netjes netjes gebouwd en met zijn volledig gladde luiken en volledig onderdeks weggewerkte koppelsystemen ziet hij er strak en glad uit. Onder de luiken zijn de grote bagage compartimenten afgesloten met neopreen deksels waardoor bagage goed beschermd opgeborgen kan worden. Het dagluik vlak voor de cockpit is zeer ruim, hier kunnen heel veel spulletjes die snel bereikbaar moeten zijn worden opgeborgen. Bekijk de foto’s, bekijk het filmpje en kom natuurlijk vooral met eigen ogen deze kajak bewonderen bij ons in Zierikzee! Vragen stellen of een afspraak maken? Stuur ons uw berichtje.

Lengte eenpersoons: 409cm

Lengte tweepersoons: 560cm

Breedte: 59cm

Gewicht eenpersoons: 29kg

Gewicht tweepersoons: 45kg

KanoZee is uw Kayak Innovations dealer voor Nederland en België, maak een afspraak en kom de Natseq bij ons zien!

Natsec Solo €1.375,- 

Natsec Tandem €1.925,- 

Natsec Roerset € 130,-