06-40 19 67 78
Volg ons:

Op deze pagina willen we graag een deel van ons per direct beschikbare assortiment boten aan u voorstellen. Uiteraard zijn er altijd boten die er net even niet opstaan maar die wij toch beschikbaar hebben of boten die juist verkocht zijn en toch nog hier zichtbaar zijn. Onze voorraad wisselt regelmatig en wij ontvangen met regelmaat nieuwe boten. Staat de boot van uw keuze er niet bij? Stuur ons dan uw aanvraag, wellicht dat wij de boot van uw keuze snel in huis hebben.

Scrol eens lekker door onze voorraad! Maar let op! Deze pagina is net als onze voorraad altijd in beweging 🙂 Bijgewerkt op 4 juni.


Point 65 Mercury, Eigenlijk altijd wel voorradig in diverse kleuren maar het kan soms hard gaan met de Mercury’s! 

Mercury solo: Geel met Oranje

Mercury Tandem: Lime Groen (nieuw onderweg Rood en Lime groen)

En er komen regelmatig nieuwe Mercury leveringen! nog speciale kleurwensen? Stuur ons dan snel uw berichtje!

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook nieuwe kleding! Wij zijn gegaan voor Organisch katoen van een fraaie kwaliteit en we krijgen zo veel leuke reacties dat we hebben besloten om bestellen van een echte KanoZee Hoodie, een T-shirt, een Hoodie met rits, Sweaters en uiteraard ook dames shirts mogelijk te maken. Op bestelling, dus in vele kleuren leverbaar! 🙂  

De Natseq! Een kajak met een als maar groeiende groep enthousiaste eigenaren. De eenpersoons is voorradig in  Rood, de tweepersoons en eenpersoons uitvoeringen zijn op dit moment weer in bestelling in groen en Rood en Blauw 🙂  Zeer binnenkort dus weer voorradig,  reserveren is uiteraard  mogelijk en wellicht aan te bevelen, stuur ons uw berichtje!

Snel varen met een snelle Polyethyleen boot en ook nog veel meenemen? de Bourbon is uiteraard in voorraad!

Gram Groenlandpeddels bij KanoZee! Net even anders varen, gewoon een keer proberen 😉  Let op! er is een nieuwe zending met diverse modellen onderweg, dus nog wensen? of reserveren? stuur ons snel uw berichtje! 

De Point 65 Martini  is compact, comfortabel en super stabiel! snel varen? we hebben er aantal eenpersoons Martini’s in voorraad! Bezoekafspraak maken? Stuur ons uw berichtje!

We hebben binnenkort weer één stuks gelimiteerde editie Whisky Rocker! Interesse? stuur ons alvast een  berichtje!

Het voorjaar starten een nieuwe Skim Beaufort? deze fraaie wit met rode TR ligt gereed!

De Point 65 Club Raider is meestal voorradig  in Geel met Oranje en in Wit met Blauw een heerlijk varende toerkajak voor € 795,-  

Echte KanoZee T-shirts! van Organisch katoen, in een fraaie kwaliteit en uiteraard ook in een dames model! Op bestelling, en in ongeveer 70 kleuren leverbaar! 🙂  

De Point 65 Tequila GTX  is momenteel weer in bestelling! Reserveren is uiteraard  mogelijk, stuur ons uw berichtje!

Whisky Rocker  voorradig in Blauw met oranje deklijnen! Let op! we hebben weer andere fraaie kleuren Rocker en Tourer ingekocht. Vragen, opmerkingen of reserveren? Stuur ons dan zeker een berichtje!

Weer enkele stuks in huis! stuur ons snel een berichtje en reserveer deze leuke sup ! 🙂  

Vragen? stuur ons uw berichtje!