06-40 19 67 78
Volg ons:

Op deze pagina willen we graag een deel van ons per direct beschikbare assortiment boten aan u voorstellen. Uiteraard zijn er altijd boten die er net even niet opstaan maar die wij toch beschikbaar hebben of boten die juist verkocht zijn en toch nog hier zichtbaar zijn. Onze voorraad wisselt regelmatig en wij ontvangen met regelmaat nieuwe boten. Staat de boot van uw keuze er niet bij? Stuur ons dan uw aanvraag, wellicht dat wij de boot van uw keuze snel in huis hebben.

Scrol eens lekker door onze voorraad! Maar let op! Deze pagina is net als onze voorraad altijd in beweging 🙂 Bijgewerkt op 30 mei 2023.


Wij stonden aan de wieg van de Natseq Kajak en wij zijn uw adres vanaf het eerste uur als enthousiaste Nederlandse specialist. Een deelbare kajak met een als maar groeiende groep enthousiaste eigenaren. Een of tweepersoons op dit moment voorradig in Rood, Groen en Blauw 🙂 Reserveren is mogelijk en aan te bevelen, stuur ons via deze link uw berichtje!

Point 65 Mercury, Eigenlijk altijd wel voorradig in diverse kleuren maar het kan soms hard gaan met de Mercury’s! Op dit moment voorradig:

Mercury tweepersoons: Rood, Oranje, Lime Groen,

Mercury eenpersoons: Blauw, RoodOranje, Lime Groen

En er komen regelmatig nieuwe Mercury leveringen. Vragen of  speciale (kleur)wensen? stuur ons dan zeker snel uw berichtje!

De Point 65 Tequila is helaas niet meer te bestellen bij Point 65 en daarom bieden wij de resterende voorraad boten aan met een leuke korting. We hebben nog enkele tweepersoons modellen die u natuurlijk ook als eenpersoons kan gebruiken en die we super scherp aanbieden voor  € 1.799,-  € 1.195,-  Tevens beschikbaar een los Blauw middendeel. Reserveren is uiteraard  mogelijk, stuur ons uw berichtje!

Gram Groenlandpeddels bij KanoZee! Net even anders varen, gewoon een keer proberen 😉  We hebben veel in voorraad. Wensen? of reserveren? stuur ons snel uw berichtje!

Als we het doen dan doen we het goed! Na veel vragen van onze klanten hebben wij een mooie serie sup’s aan ons assortiment toegevoegd.  Bijzonder is dat ze zijn gebouwd van super strak en super degelijk polycarbonaat! De nieuwe Sup pagina is online, de boards en de peddels zijn in huis!

De Point 65 Martini  is compact, comfortabel en super stabiel! snel varen? we hebben vrijwel altijd eenpersoons Martini’s in voorraad! Bezoekafspraak maken? Stuur ons uw berichtje!

De Nigel foster peddel! Een echt precisie instrument! Uitvoering type GS met carbon steel en geel schuimkern glasvezel blad €399,-  En type Air volledig in Carbon en eveneens met schuimkern in het blad.  Meer info? stuur ons een berichtje!

De Point 65 Club Raider is meestal voorradig  in Geel met Oranje en in Wit met Blauw een heerlijk varende toerkajak met roer voor € 845,-  

Echte KanoZee T-shirts! van Organisch katoen, in een fraaie kwaliteit en uiteraard ook in een dames model! Op bestelling, en in ongeveer 70 kleuren leverbaar! 🙂  

Whisky Rocker  Nu voorradig Whisky Rocker en Whisky Tourer in diverse kleuren. Vragen, opmerkingen of reserveren? Stuur ons dan zeker snel een berichtje!

Vragen? stuur ons uw berichtje!