06-40 19 67 78
Volg ons:

Op deze pagina willen we graag een deel van ons per direct beschikbare assortiment boten aan u voorstellen. Uiteraard zijn er altijd boten die er net even niet opstaan maar die wij toch beschikbaar hebben of boten die juist verkocht zijn en toch nog hier zichtbaar zijn. Onze voorraad wisselt regelmatig en wij ontvangen met regelmaat nieuwe boten. Staat de boot van uw keuze er niet bij? Stuur ons dan uw aanvraag, wellicht dat wij de boot van uw keuze snel in huis hebben.

Scrol eens lekker door onze voorraad! Maar let op! Deze pagina is net als onze voorraad altijd in beweging 🙂 Bijgewerkt op 28 maart.


Point 65 Mercury, Eigenlijk altijd wel voorradig in diverse kleuren maar het kan soms hard gaan met de Mercury’s! 

Mercury solo: Geel met Oranje, Rood

Mercury Tandem: Geel met Oranje, Lime Groen   

En er komen regelmatig nieuwe Mercury leveringen! nog speciale kleurwensen? Stuur ons dan snel uw berichtje!

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook nieuwe kleding! Wij zijn gegaan voor Organisch katoen van een fraaie kwaliteit en we krijgen zo veel leuke reacties dat we hebben besloten om bestellen van een echte KanoZee Hoodie, een T-shirt, een Hoodie met rits, Sweaters en uiteraard ook dames shirts mogelijk te maken. Op bestelling, dus in vele kleuren leverbaar! 🙂  

De Natseq is voorradig in  groen en rood en Blauw in één en tweepersoons uitvoering 🙂 Extra bestellingen op kleur, levertijd ongeveer twee weken.

Snel varen met een snelle Polyethyleen boot en ook nog veel meenemen? de Bourbon is uiteraard in voorraad!

Gram Groenlandpeddels bij KanoZee! Net even anders varen, gewoon een keer proberen 😉  

We hebben beslag weten te leggen op de gelimiteerde editie Whisky Rocker ! en wat een ontzettend gave boten zijn het! Interesse in deze speciale uitgave? stuur ons uw  berichtje!

Het voorjaar starten een nieuwe Skim Beaufort? deze fraaie wit met rode TR ligt gereed!

De Point 65 Club Raider is voorradig  in Geel met Oranje en in Wit met Blauw een heerlijk varende toerkajak voor € 695,-  🙂 

Echte KanoZee T-shirts! van Organisch katoen, in een fraaie kwaliteit en uiteraard ook in een dames model! Op bestelling, en in ongeveer 70 kleuren leverbaar! 🙂  

De Point 65 Tequila GTX  is momenteel voorradig in rood met Blauw. 

Whisky Rockeren Whisky Tourer beiden nieuw voorradig in Blauw met oranje deklijnen! Let op! we hebben ook de bijzonder fraaie licht blauwe Rocker in voorraad! Vragen of opmerkingen? Stuur ons dan zeker een berichtje!

Weer enkele stuks in huis! stuur ons snel een berichtje en reserveer deze leuke sup ! 🙂  

Vragen? stuur ons uw berichtje!