06-40 19 67 78
Volg ons:

Op deze pagina willen we graag een deel van ons per direct beschikbare assortiment boten aan u voorstellen. Uiteraard zijn er altijd boten die er net even niet opstaan maar die wij toch beschikbaar hebben of boten die juist verkocht zijn en toch nog hier zichtbaar zijn. Onze voorraad wisselt regelmatig en wij ontvangen met regelmaat nieuwe boten. Staat de boot van uw keuze er niet bij? Stuur ons dan uw aanvraag, wellicht dat wij de boot van uw keuze snel in huis hebben.

Scrol eens lekker door onze voorraad! Maar let op! Deze pagina is net als onze voorraad altijd in beweging 🙂 Bijgewerkt op 23 Augustus.

Nieuw Binnen Point 65 Falcon Sit-On-Top tweepersoons!  Prijs €895,-


Point 65 Mercury, Eigenlijk altijd wel voorradig in diverse kleuren maar het kan soms hard gaan met de Mercury’s! 

Mercury solo: Diverse kleuren in bestelling!

Mercury Tandem: Lime Groen, Blauw en prachtig Moss Groen. Binnekort Geel met Oranje mixkleur 

En er komen regelmatig nieuwe Mercury leveringen maar gezien de huidige situatie op markt is de beschikbaarheid helaas wel wat verstoord. Vragen of  speciale (kleur)wensen? stuur ons dan zeker snel uw berichtje!

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook nieuwe kleding! Wij zijn gegaan voor Organisch katoen van een fraaie kwaliteit en we krijgen zo veel leuke reacties dat we hebben besloten om bestellen van een echte KanoZee Hoodie, een T-shirt, een Hoodie met rits, Sweaters en uiteraard ook dames shirts mogelijk te maken. Op bestelling, dus in vele kleuren leverbaar! 🙂  

De Natseq! Een kajak met een als maar groeiende groep enthousiaste eigenaren. De tweepersoons  is voorradig in Rood Alle uitvoeringen zijn op dit moment ook weer in bestelling in groen en Rood en Blauw 🙂 en zijn midden september weer Ruim voorradig!  Reserveren is mogelijk en aan te bevelen, stuur ons via deze link uw berichtje!

Snel varen met een snelle Polyethyleen boot en ook nog veel meenemen? de Bourbon is in voorraad in groen met zwart!

Gram Groenlandpeddels bij KanoZee! Net even anders varen, gewoon een keer proberen 😉  08-10-2021! De nieuwe Levering Gram Peddels is binnen! Wensen? of reserveren? stuur ons snel uw berichtje! 

De Point 65 Martini  is compact, comfortabel en super stabiel! snel varen? we hebben vrijwel altijd eenpersoons Martini’s in voorraad! Bezoekafspraak maken? Stuur ons uw berichtje!

Vanmiddag heeft onze (voorlopig) laatste Limited Edition heeft ons kajak pakhuis vanmiddag verlaten om het Zeeuwse water op te gaan 🙂 De Whisky Rocker!  is echter in diverse kleuren verkrijgbaar, interesse? stuur een berichtje!

Skim Beaufort? deze fraaie wit met rode TR ligt gereed!

De Point 65 Club Raider is meestal voorradig  in Geel met Oranje en in Wit met Blauw een heerlijk varende toerkajak voor € 795,-  

Echte KanoZee T-shirts! van Organisch katoen, in een fraaie kwaliteit en uiteraard ook in een dames model! Op bestelling, en in ongeveer 70 kleuren leverbaar! 🙂  

De Point 65 Tequila GTX  is weer binnen als tweepersoons in Rood  en als eenpersoons in Lime groen!  Tevens beschikbaar een los Blauw middendeel Reserveren is uiteraard  mogelijk, stuur ons uw berichtje!

Whisky Rocker   Met Roer en Skeg Voorradig in Blauw met oranje deklijnen! Let op! We hebben ook weer andere fraaie kleuren Rocker en Tourer voorradig! Vragen, opmerkingen of reserveren? Stuur ons dan zeker snel een berichtje!

Weer enkele stuks in huis! stuur ons snel een berichtje en reserveer deze leuke sup ! 🙂  

Vragen? stuur ons uw berichtje!