06-40 19 67 78
Volg ons:

Welkom bij KanoZee! 

Ontstaan uit enthousiasme in onze hobby en een brede watersport interesse is KanoZee alweer een heel aantal jaren niet meer weg te denken. Vele bezoekers uit heel Nederland en België mochten wij inmiddels in ons mooie Zierikzee begroeten.

KanoZee is een bedrijf naast onze dagelijkse werkzaamheden, wij zijn dan ook voor u beschikbaar in de avonduren en weekenden. Bovendien werken wij altijd op afspraak vooraf, onaangekondigd bezoek is dan ook tot op heden niet mogelijk. Deze werkwijze betekent natuurlijk wel altijd ruime tijd en aandacht voor goede voorlichting en advies.

Proefvaren met de boten is uiteraard ook mogelijk. Dit kan vlakbij ons in en vanuit de fraaie haven van Zierikzee en daarnaast zijn wij vaak te vinden op het Veerse Meer.

Wij beschikken niet over een hele grote showroom maar hebben wel een steeds groeiend assortiment beschikbaar in ons kajakpakhuis. Wij houden dus geen grote voorraden al zijn de meeste Point 65 boten bij ons in voorraad en zijn ook gangbare onderdelen en toebehoren als peddels, spatzeilen en zwemvesten meestal voorradig.

Wij zijn  uw Officiële dealer van:

Point 65°N Sweden: Wij bieden een mooi assortiment deelbare en vaste kajaks van dit leuke merk, veel modellen hebben we voorradig.

Point 65° Club: Deze serie boten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw verhuurvloot of als zoals de naam het al zegt als Club boot voor uw vereniging of club. Enkele modellen hebben we voorradig. We leveren het volledige assortiment op bestelling en uiteraard maken we graag een aanbieding voor u op maat.

Skim Kajaks: Een Topmerk uit Finland in ons assortiment! De Skim boten die we inmiddels al weer een tijd leveren worden zeer fraai gebouwd en bieden een zeer hoge kwaliteit van afwerking. Niet geheel onbelangrijk… deze boten bieden natuurlijk ook hoogstaande vaareigenschappen. De Skim’s worden zelfs voor u bestelling gemaakt, wensen als een speciale kleur of bijvoorbeeld een kielstrip zijn dus mogelijk.

Kajak Innovations: de ‘Natseq’ Nog een deelbare kajak, bedacht en gebouwd in Duitsland deze keer. Een nieuw merk met nog maar één model in het assortiment maar wel zeer fraai en zeer professioneel opgezet. wij zijn van dichtbij betrokken bij dit merk en we zijn trots deze boten in Nederland op de markt te mogen brengen.

Melker kajaks: Ook een leverancier uit Zweden. Ze bieden hoogwaardige en fraai gebouwde boten waarbij Melker bovendien de nadruk legt op gebruik van natuurlijke materialen, tot voor kort was dit Bamboe en bij de nieuwe series boten is het ‘Flax’ of wel ‘Vlas’. De vlasvezels zijn verwerkt in de boot en zijn prachtig zichtbaar in het dek. Bovendien is men bij Melker vol in ontwikkeling richting het printen van complete kajaks uit natuurlijke grondstoffen!

KanoZee is inmiddels al vele jaren uw Hobie Kayak Servicepunt in Zierikzee. In samenwerking met Kayakcentre uit Stad aan ’t Haringvliet bieden wij uw de mogelijkheid tot aanschaf van uw eigen Hobie Kayak. Tevens leveren en monteren wij onderdelen en accessoires en voeren wij ombouw of reparatie voor u uit.

U bent van harte welkom in Zierikzee!

Met vriendelijke groet,

John & Elvira de Vlieger-Vos