06-40 19 67 78
Volg ons:

Welkom bij KanoZee! 

Ontstaan uit enthousiasme in onze hobby en een brede watersport interesse is KanoZee alweer een heel aantal jaren niet meer weg te denken. Vele bezoekers uit heel Nederland en België mochten wij inmiddels in ons mooie Zierikzee begroeten.

KanoZee is een bedrijf naast onze dagelijkse werkzaamheden, wij zijn dan ook voor u beschikbaar in de avonduren en weekenden. Bovendien werken wij altijd op afspraak vooraf, onaangekondigd bezoek is dan ook tot op heden niet mogelijk. Deze werkwijze betekent natuurlijk wel altijd ruime tijd en aandacht voor goede voorlichting en advies.

Proefvaren met de boten is uiteraard ook mogelijk. Dit kan vlakbij ons in de fraaie haven van Zierikzee of een locatie in onze omgeving.

Wij beschikken niet over een grote showroom maar hebben wel een steeds groeiend assortiment beschikbaar. Onder het tabje ‘Actueel’ zijn boten te vinden die wij in per direct voor u beschikbaar hebben.

Wij houden dus geen grote voorraden al zijn de meeste Point 65 boten bij ons in voorraad en zijn ook gangbare onderdelen en toebehoren als peddels, spatzeilen en zwemvesten meestal voorradig.

Wij zijn bijvoorbeeld uw Officiële dealer van:

Point 65°N Sweden: Wij bieden een mooi assortiment deelbare en vaste kajaks van dit fraaie merk, veel modellen hebben we voorradig.

Point 65° Club: Deze serie boten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw verhuurvloot of als zoals de naam het al zegt als Club boot voor uw vereniging of kanoclub. Enkele modellen hebben we voorradig. We leveren het volledige assortiment op bestelling en uiteraard maken we graag een aanbieding voor u op maat.

Melker kajaks: ook uit Zweden en bevind zich mooi in de middenklasse van de markt, ze bieden hoogwaardige en fraai gebouwde boten en zij bovendien vol in ontwikkeling richting het printen van complete kajaks uit natuurlijke grondstoffen!

Skim Kajaks: Een nieuw merk uit Finland in ons assortiment, we verwachten binnenkort de 1e boot in huis. Skim bouwt topklasse kajaks in een hogere prijsklasse. Echt super strak en ook supermooi!

KanoZee is tevens uw Hobie Kayak Servicepunt in Zierikzee. In samenwerking met Kayakwinkel uit Stad aan ’t Haringvliet bieden wij uw de mogelijkheid tot aanschaf van uw eigen Hobie Kayak. Tevens leveren en monteren wij onderdelen en accessoires en voeren wij ombouw of reparatie voor u uit.

U bent van harte welkom in Zierikzee!

Met vriendelijke groet,

John & Elvira de Vlieger-Vos