06-40 19 67 78
Volg ons:

Welkom bij KanoZee! 

Ontstaan uit enthousiasme in onze hobby en een brede watersport interesse is KanoZee sinds 2013 alweer bijna tien jaar niet meer weg te denken. Vele bezoekers uit heel Nederland en België mochten wij inmiddels in ons mooie Zierikzee begroeten.

Auch unsere ausländischen Kunden sind bei KanoZee herzlich willkommen, wir sprechen Niederländisch, Deutsch und Englisch.

Our foreign customers are also very welcome at KanoZee, we speak Dutch, German and English.

KanoZee is een bedrijf naast onze dagelijkse werkzaamheden, wij zijn dan ook voor u beschikbaar in de avonduren en weekenden. Bovendien werken wij altijd op afspraak vooraf, onaangekondigd bezoek is dan ook tot op heden niet mogelijk. Deze werkwijze betekent natuurlijk wel altijd ruime tijd en aandacht voor goede voorlichting en advies. Tip! kijk ook eens op de pagina van Groeten uit Zierikzee 🙂 

Wij beschikken inmiddels over een leuke winkel waar ons steeds groeiende assortiment een plaats heeft gevonden. De Boerenweg 4 in Zierikzee is gemakkelijk bereikbaar en er is ruime parkeer gelegenheid. Comfort zoals een kleine pantry en een toilet hebben we ook, ideaal na een wat langere autorit.

De belangrijkste boten zijn uiteraard bij ons in voorraad en zijn ook gangbare onderdelen en toebehoren als peddels, spatzeilen en zwemvesten meestal voorradig.

Proefvaren met de boten is uiteraard ook mogelijk. Dit kan vlakbij ons in en vanuit de fraaie haven van Zierikzee en daarnaast zijn wij vaak te vinden op het Veerse Meer.

Wij zijn onder andere uw Officiële dealer van:

Kajak Innovations: de ‘Natseq’ een deelbare kajak, bedacht en gebouwd in Duitsland deze keer. Een nieuw merk met nog maar één model in het assortiment maar wel zeer fraai en zeer professioneel opgezet. wij zijn van dichtbij betrokken bij dit merk en we zijn trots deze boten in Nederland op de markt te mogen brengen.

Point 65°N Sweden: Wij bieden een mooi assortiment deelbare en vaste kajaks van dit leuke merk, veel modellen hebben we voorradig.

Point 65° Club: Deze serie boten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw verhuurvloot of als zoals de naam het al zegt als Club boot voor uw vereniging of club. Enkele modellen hebben we voorradig. We leveren het volledige assortiment op bestelling en uiteraard maken we graag een aanbieding voor u op maat.

Gram Kajak: De fijne groenlandpeddels van Lars Gram gewoon uit voorraad in Zierikzee verkrijgbaar, in heerlijk cedarhout of superstrak carbon.

Skim Kajaks: Een Topmerk uit Finland in ons assortiment! De Skim boten die we inmiddels al weer een tijd leveren worden zeer fraai gebouwd en bieden een zeer hoge kwaliteit van afwerking. Niet geheel onbelangrijk… deze boten bieden natuurlijk ook hoogstaande vaareigenschappen. De Skim’s worden zelfs voor u bestelling gemaakt, wensen als een speciale kleur of bijvoorbeeld een kielstrip zijn dus mogelijk.

Lite Venture: Eigenlijk gewoon helemaal logisch, sup’s horen er bij en natuurlijk zoeken we dan een product dat wat extra’s te bieden heeft. Via Lite Venture zijn we een samenwerking aan gegaan met een wederom een Duitse onderneming die een duidelijk doel voor ogen heeft, namelijk kwaliteit bieden! We zijn er geweldig trots op om deze mooie producten aan u aan te mogen bieden!

Melker kajaks: Ook een leverancier uit Zweden. Ze bieden hoogwaardige en fraai gebouwde boten waarbij Melker bovendien de nadruk legt op gebruik van natuurlijke materialen, tot voor kort was dit Bamboe en bij de nieuwe series boten is het ‘Flax’ of wel ‘Vlas’. De vlasvezels zijn verwerkt in de boot en zijn prachtig zichtbaar in het dek. Bovendien is men bij Melker vol in ontwikkeling richting het printen van complete kajaks uit natuurlijke grondstoffen!

KanoZee is inmiddels al vele jaren uw Hobie Kayak Servicepunt in Zierikzee. In samenwerking met Kayakcentre uit Stad aan ’t Haringvliet bieden wij uw de mogelijkheid tot aanschaf van uw eigen Hobie Kayak. Tevens leveren en monteren wij onderdelen en accessoires en voeren wij ombouw of reparatie voor u uit.

U bent van harte welkom in Zierikzee!

Met vriendelijke groet,

John & Elvira de Vlieger-Vos