06-40 19 67 78
Volg ons:

Skim kajaks!

Met Trots en Passie handgemaakt in Finland.

De zeer fraai gebouwde Skim kajaks zijn geweldig om te mogen varen en bieden zeer hoge kwaliteit gecombineerd met een fantastisch ontwerp. Als reeds hier boven aangegeven worden de Skim boten hand gebouwd en daarom is het eventueel ook mogelijk uw Skim waar gewenst aan te passen naar eigen wens, die speciale kleur of bijvoorbeeld die extra kielstrip zijn dus mogelijk af fabriek.

Het Skim Team heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van zeekajaks. De passie en de ervaring die nodig is bij het ontwerpen en bouwen van de boten is exact wat het Skim team graag aan u wil wil overbrengen tijdens het varen met uw Skim. Gebouwd door gepassioneerde vakmensen voor gepassioneerde kajakkers.

De Twee Skim boten die wij als eerste aan ons assortiment hebben toegevoegd zijn de Beaufort en de Braveheart. Deze boten zijn ontworpen voor de zwaarste condities maar bieden uiteraard een breed gebruik op allerlei wateren. Van beide ontwerpen is ook een LV versie verkrijgbaar.

De Beaufort is een heerlijke expeditie kajak en hij biedt echt een mooie mix. Hij is speels manoeuvreerbaar, zeer stabiel maar ook bijzonder snel daarnaast biedt de Beaufort veel ruimte voor uw bagage. Een klasse apart voor de meest uiteenlopende en zwaarste omstandigheden.

Een compleet ander karakter heeft de Braveheart, hij is extreem speels en biedt een ongekende stabiliteit en wendbaarheid wat het uiteraard echt fantastisch spelen maakt met dit ontwerp. Ik mag zelf graag mijn vaartechniek verder ontwikkelen in de Skim Braveheart!

De Skim boten kunnen desgewenst voor u aan persoonlijke wensen worden aangepast. Zo zijn er tegen meerprijs wat opties mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Daarnaast zijn er nuttige zaken als een Bijpassend Skim Spraydeck en Transportdeck voor de kuip die het geheel natuurlijk mooi compleet maken 🙂