06-40 19 67 78
Volg ons:

De Nieuwe Point 65 Bourbon 17!

Bij het zien van het prototype waren wij direct enthousiast!

Sneller en stabieler! Deze slanke toermachine en is de eerste van een nieuwe reeks Point 65 toerkajaks met heerlijke soepele loop, kilometer na kilometer!

Zijn snelheid, stabiliteit en wendbaarheid maken de Bourbon 17 echt uniek. Ontworpen met behulp van geavanceerde hydrodynamische ontwerptechniek en gemaakt in 3-laags supersterk HDPE maken van deze boot een fijne snelle toerkajak met de sportieve uitstraling van een avontuurlijke racer en geven hem ook de bijpassende prestaties.

Zijn goede primaire en secundaire stabiliteit biedt zowel beginners als ervaren peddelaars een soepele vaar beleving, zelfs in wat meer uitdagende omstandigheden. Met een capaciteit van 155kg is er voldoende laadvermogen beschikbaar, hij is dus ook ideaal als vakantie of expeditie-kajak.

De manoeuvreerbaarheid van de Bourbon 17 is  door het ingebouwde kielroer prima voor elkaar, erg handig ook bij varen met wind en stroming.

De Bourbon 17 is volledig uitgerust, met een groot ovaal achterluik, een gemakkelijk toegankelijk dagluik van 20 cm en een groot opberg vak aan de voorzijde. Hij beschikt ook over de supercomfortabele AIR GTX-rugsteun, verstelbare roerpedalen, schuim dijbeensteunen, ergonomisch ontworpen zitje uitgerust met een zachte comfortabele zit en een, houder voor een drinkfles.

De cockpit is lang en breed voor optimale bewegingsruimte, beenruimte en verhoogd comfort tijdens het in- en uitstappen. Ook uniek voor de Bourbon 17 is de spraykap op het voordek die zijn strakke look accentueert en tegelijkertijd het optionele kompas of GPS beschermt, wat direct voor de cockpit kan worden gemonteerd.

Prijs Point 65 Bourbon € 1.995,-

De Bourbon 17 zal vanaf medio Mei worden geleverd en voor de snelle beslissers hebben we een leuke Pre-Order Actie!!:

Pre-Order vóór 30 maart 2020 een Bourbon 17 en betaal € 295,- aanbetaling bij bestelling.

Na levering van de boten en betaling van het restbedrag van € 1.700,- ontvangt u bij ophalen van uw nieuwe boot gratis een Point 65 Super Tourer of Grand tourer lichtgewicht carbon peddel ter waarde van € 449,- bij uw nieuwe  Bourbon 17!

Let op! deze actie loopt tot 30 maart 2020! Daarna is de gratis peddel niet meer mogelijk.

Specificaties:

Bouwmateriaal: Sterk en licht gebouwd in 3-Laags HDPE (Hoge Dichtheid Polyethyleen).

Lengte: 520cm – Breedte: 55cm.

Gewicht: 26kg – Capaciteit: 155kg.

Cockpit: 83x46cm.

Achterluik: 44x26cm ovaal – Dagluik: 20cm rond – Voorluik: 44x26cm.

Ergonomische stoel met AIR-rugsteun ™.

3 waterdichte compartimenten.

Spraykap.

Flush Kielroer

Super Tourer Carbon peddel – De Super Tourer Carbon wordt gemaakt uit vacuüm gegoten koolstofvezel met geïnjecteerde epoxy-afwerking. De Super Tourer is perfect voor vaarders die op zoek zijn naar een slanke en wat kleinere peddel voor een comfortabele Tour-ervaring. De Super Tourer 2019-model heeft iets grotere bladen vergeleken met het 2018-model (uit productie).

Ultralichte lage hoek peddel.

Verstelbare hoek: 360 ° – Profiel: lage, dunne bladen met versterkte kern.

220-230cm telescopisch verstelbaar en deelbaar.

Gewicht: ±709 gram.

Grand Tourer Carbon peddel – Deze lichte all-round paddle is geweldig voor zowel hoge als lage hoekslagen. Het middelgrote langwerpige toerblad is licht gebogen waardoor het veel grip in het water geeft. De Grand Tourer Carbon wordt geproduceerd in een hogedruk, vacuümvormmachine geïnjecteerd met epoxy. Het resultaat is een sterk, stijf blad met een lichtgewicht schuimkern. Een fijne combinatie voor peddelaars die houden van een zachte maar stevige grip in het water, met minder wind.

Ultralichte peddel geschikt voor een hoge en lage slag.

Handgemaakt 100% composiet koolstof.

Verstelbare hoek: 360 ° – Profiel: licht gebogen blad met schuimkern.

220-230cm telescopisch verstelbaar en deelbaar.

Gewicht: ±700 gram.