06-40 19 67 78
Volg ons:

De Nieuwe Point 65 Bourbon 17!

Bij het zien van het prototype waren wij direct enthousiast!

Sneller en stabieler! Deze slanke toermachine en is de eerste van een nieuwe reeks Point 65 toerkajaks met heerlijke soepele loop, kilometer na kilometer!

Zijn snelheid, stabiliteit en wendbaarheid maken de Bourbon 17 echt uniek. Ontworpen met behulp van geavanceerde hydrodynamische ontwerptechniek en gemaakt in 3-laags supersterk HDPE maken van deze boot een fijne snelle toerkajak met de sportieve uitstraling van een avontuurlijke racer en geven hem ook de bijpassende prestaties.

Zijn goede primaire en secundaire stabiliteit biedt zowel beginners als ervaren peddelaars een soepele vaar beleving, zelfs in wat meer uitdagende omstandigheden. Met een capaciteit van 155kg is er voldoende laadvermogen beschikbaar, hij is dus ook ideaal als vakantie of expeditie-kajak.

De manoeuvreerbaarheid van de Bourbon 17 is  door het ingebouwde kielroer prima voor elkaar, erg handig ook bij varen met wind en stroming.

De Bourbon 17 is volledig uitgerust, met een groot ovaal achterluik, een gemakkelijk toegankelijk dagluik van 20 cm en een groot opberg vak aan de voorzijde. Hij beschikt ook over de supercomfortabele AIR GTX-rugsteun, verstelbare roerpedalen, schuim dijbeensteunen, ergonomisch ontworpen zitje uitgerust met een zachte comfortabele zit en een, houder voor een drinkfles.

De cockpit is lang en breed voor optimale bewegingsruimte, beenruimte en verhoogd comfort tijdens het in- en uitstappen. Ook uniek voor de Bourbon 17 is de spraykap op het voordek die zijn strakke look accentueert en tegelijkertijd het optionele kompas of GPS beschermt, wat direct voor de cockpit kan worden gemonteerd.

Prijs Point 65 Bourbon € 1.995, NU tijdelijke actieprijs €1,845,-

Specificaties:

Bouwmateriaal: Sterk en licht gebouwd in 3-Laags HDPE (Hoge Dichtheid Polyethyleen).

Lengte: 520cm – Breedte: 55cm.

Gewicht: 26kg – Capaciteit: 155kg.

Cockpit: 83x46cm.

Achterluik: 44x26cm ovaal – Dagluik: 20cm rond – Voorluik: 44x26cm.

Ergonomische stoel met AIR-rugsteun ™.

3 waterdichte compartimenten.

Spraykap.

Flush Kielroer