06-40 19 67 78
Volg ons:

De Apollo is inmiddels uit productie en niet meer leverbaar maar uiteraard hebben wij wel slijtage onderdelen zoals Straps en Buckles voorradig.

Veel eenvoudiger gaat het niet worden. De Apollo is gemaakt om gemakkelijk en snel over een erg leuk bootje te kunnen beschikken. Gemakkelijk transporteren en opbergen is met zijn compacte afmetingen en lichte gewicht als vanzelfsprekend de losse delen wegen niet meer dan 9 tot 11Kg!

De Apollo heeft net als de andere Point 65 modulaire kayaks het eenvoudige Snap klik systeem waarmee het bootje binnen enkele seconden in elkaar gezet kan worden. De eenpersoons uitvoering bestaat uit een voor en een achterdeel. Door deze twee delen met elkaar te verbinden ontstaat de eenpersoons kayak. Varen met twee of drie personen? Monteer er dan gewoon per persoon een extra middendeel tussen!

De Apollo voelt zich vooral thuis op tamelijk vlak water en is bijvoorbeeld een meer dan ideaal speelkameraadje in en rond de jachthaven maar ook op vijvers, meren en allerlei waterlopen.

De romp van de Apollo is gemaakt van supersterk extrusiegeblazen HTP (High Performance Thermoplast). Op het zitje is een opklapbaar rug kussentje aangebracht en zowel voor als achter op de kayak is er wat bagageruimte gecreëerd.

Voor de duidelijkheid, de Apollo is naar onze persoonlijke mening niet geschikt voor groot water als bijvoorbeeld de Oosterschelde. En ook voor lange vaartochten adviseren wij u om uit te zien naar een ander type kayak.

Technische gegevens:

Lengte: 269cm (solo)

Breedte: 62cm

Totaalgewicht solo: 18Kg / Capaciteit solo: 100Kg

Totaalgewicht duo: 30Kg / Capaciteit duo: 220Kg