06-40 19 67 78
Volg ons:

De Point 65 Mercury, Dit is niet zomaar een van onze meest verkochte kajaks, deze vaart gewoon echt heel fijn! Veel meer dan de Martini is de Mercury een toerboot, grotere afstanden varen, daar is deze Mercuy met zijn ruime cockpit en zijn twee droge bergruimtes echt voor gemaakt. Het stabiele maar toch slanke ontwerp van de Mercury loopt door zijn lengte heerlijk door het water.

De eenpersoons  Mercury bestaat uit drie delen waarvan het voorste deel voor transport en opbergen geheel in de cockpit past, wel zo gemakkelijk! En wil je met z’n tweeën varen dan klik je bij deze boot gewoon een extra stuk er tussen.

De romp van de Mercury is gemaakt van rotatie gegoten Polyethyleen kunststof. Hij is voorzien van onder andere het comfortabele Point 65 zitje met opbaasbare rugsteun, een bekerhouder aan dek, dekelastieken voor en achter, twee waterdichte bergruimtes, en een voet bediend roer met inklapbare skeg.

De Mercury is een fijne toer kajak die je met het grootste gemak en een lach op je gezicht van en naar het water verplaatst waarna hij met het zelfde gemak in de auto verdwijnt of is op te bergen. De losse delen van de Mercury blijven gemakkelijk recht op staan, perfect natuurlijk!

Technische gegevens:

Lengte solo: 414cm / Lengte duo: 543cm

Breedte: 60cm

Totaalgewicht eenpersoons: 25Kg / Capaciteit: 140Kg

Totaalgewicht tweepersoons: 35Kg / Capaciteit: 280Kg

Sparing zit 83x46cm / Voorluik Ø24cm / achterluik Ø44x26cm

Mercury eenpersoons: € 1.449,- € 1.395,-           

Mercury tweepersoons: € 2.199,- € 2.095,-       

Los Mercury middendeel: € 750,–  € 700,-

We zagen het natuurlijk liever niet maar gezien de huidige situatie en sterk gestegen inkoopkosten kunnen ook wij helaas niet ontkomen aan het  verhogen van onze verkoop prijzen. Hiervoor ons excuus, wij hopen op uw begrip.