06-40 19 67 78
Volg ons:

De Point 65 Mercury, Wat een Boot! hij is net als de Martini een Sit in kayak de Mercury is echter wel veel meer een toerboot. Langere afstanden varen, daar is deze Mercuy met zijn ruime cockpit en zijn twee droge bergruimtes echt voor gemaakt. Het stabiele maar toch slanke ontwerp van de Mercury loopt door zijn lengte heerlijk door het water.

De eenpersoons  Mercury bestaat uit drie delen waarvan het voorste deel voor transport en opbergen geheel in de cockpit past, wel zo gemakkelijk! En wil je met z’n tweeën varen dan klik je ook bij deze boot gewoon een extra stuk er tussen.

Ook de romp van de Mercury is gemaakt van rotatie gegoten Polyethyleen kunststof. Hij is daarnaast voorzien van onder andere de comfortabele Point 65 AIR seat, bekerhouders aan dek, waterdichte compartimenten, een voet bediend roer en een inklapbare skeg.

De Mercury is een “High Performance” toer kayak die je met het grootste gemak en een lach op je gezicht van en naar het water verplaatst waarna hij met het zelfde gemak in de auto verdwijnt of op zolder is op te bergen!

Technische gegevens:

Lengte solo: 414cm / Lengte duo: 543cm

Breedte: 60cm

Totaalgewicht solo: 25Kg / Capaciteit solo: 140Kg

Totaalgewicht duo: 35Kg / Capaciteit duo: 280Kg

Sparing zit 83x46cm / Voorluik Ø24cm / achterluik Ø44x26cm

Mercury solo € 1.295,-            Mercury duo € 1.805,-             

Mercury middendeel € 510,-             

Peddel vanaf € 65,-

Spray cover vanaf € 49,-