06-40 19 67 78
Volg ons:

De Point 65 Mercury, al sinds 2015 in ons assortiment en dit is echt niet zomaar een van onze meest verkochte kajaks, deze vaart gewoon echt heel fijn! Veel meer dan de Martini is de Mercury fijne toerboot, wat grotere afstanden varen, daar is deze Mercuy met zijn ruime cockpit en zijn twee droge bergruimtes echt voor gemaakt. Het stabiele maar toch slanke ontwerp van de Mercury is met 415cm niet heel lang maar hij loopt heerlijk vlot door het water.

De eenpersoons Mercury bestaat uit drie delen waarvan het voorste deel voor transport en opbergen geheel in de cockpit past, wel zo gemakkelijk! En wil je met z’n tweeën varen dan klik je bij deze boot gewoon een extra stuk er tussen.

De romp van de Mercury is gemaakt van degelijk en uiteraard onderhoudsarm Polyethyleen. Hij is voorzien van onder andere het comfortabele Point 65 zitje met opblaasbare rugsteun, een bekerhouder aan dek, dek-elastieken voor en achter, twee waterdichte bergruimtes, en een voet-bediend roer met een inklapbare skeg.

De Mercury is een fijne compacte toer kajak die je met het grootste gemak en een lach op je gezicht van en naar het water verplaatst waarna hij met het zelfde gemak in de auto verdwijnt of is op te bergen. De losse delen van de Mercury blijven gemakkelijk recht op staan, ook perfect natuurlijk!

Technische gegevens:
Lengte eenpersoons: 414cm / Lengte tweepersoons: 543cm
Breedte: 60cm
Totaalgewicht eenpersoons: 25Kg / Capaciteit: 140Kg
Totaalgewicht tweepersoons: 35Kg / Capaciteit: 280Kg
83x46cm / Voorluik Ø24cm / achterluik Ø44x26cm

Mercury eenpersoons: € 1.449,- € 1.295,-
Mercury tweepersoons: € 2.199,- € 1.895,-
Los Mercury middendeel: € 700,- € 600,-
Peddel v/a € 39,-
Spatzeil v/a € 44,-
Zwemvestje v/a € 45,-

Gelukkig hebben we onze inkoop wat gunstiger kunnen doen waardoor we de Mercury weer wat voordeliger aan kunnen bieden 🙂

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke ontmoeting in onze winkel maar uw nieuwe deelbare kajak verzenden doen we uiteraard ook 😊

Meer informatie? Stuur ons uw berichtje want wij zijn door de week tussen 08:00 en 17:00 uur niet telefonisch beschikbaar.

Zien en Proefvaren? Wij werken alleen op afspraak vooraf. Hartelijk welkom in Zierikzee!