06-40 19 67 78
Volg ons:

De Point 65 Tequila,

Een prima stabiel varende sit-on-top voor heerlijk recreëren die net even meer aankan en ook net even strakker vaart door zijn scherpe kiel met skegje.

Ook de Tequila is een modulaire kajak die is uitgevoerd met het eenvoudige Snap klik systeem waarmee het bootje binnen enkele seconden in elkaar gezet kan worden. De eenpersoons uitvoering bestaat uit een voor en een achterdeel. Door deze twee delen met elkaar te verbinden ontstaat de eenpersoons kajak. Varen met twee of drie personen? Monteer er dan gewoon per persoon een extra middendeel tussen!

De romp van de Tequila is gemaakt van rotatie gegoten Polyethyleen, een taai en zeer sterk kunststof. De boot heeft comfortabel zitje met een opblaasbare rug, en is daarnaast eventueel te voorzien van een extra rugsteun. Achterin is ruimte voor bagage.

Van de Tequila is ook een speciale vis uitvoering leverbaar, deze is voorzien van twee in de romp verzonken hengelhouders achter het zitje. Daarnaast is er een verstelbare hengelhouder die naar keuze in een van de twee montagepunten voor het zitje te plaatsen is.

De klapper bij deze “Angler” uitvoering is natuurlijk wel de kleur, camouflage groen-wit-zwart of geel-oranje!

Technische gegevens:

Lengte: 295cm

Breedte: 75cm

Totaalgewicht solo: 22Kg / Capaciteit solo: 120Kg

Totaalgewicht duo: 35Kg / Capaciteit duo: 240Kg

Prijzen 

Tequila eenpersoons € 1.095,-                             Angler € 1245,-

Tequila tweepersoons € 1.795,-                                      

Tequila middendeel € 700,-