06-40 19 67 78
Volg ons:

 

Point 65 Whisky bij KanoZee!

De Point 65 Whisky 16 3L is een echt heerlijke boot in drielaags PE. De boot is ontworpen door de zeer ervaren avonturier en kajak instructeur Nigel Foster op handelbaarheid en manoeuvreerbaarheid zodat ook een beginner zichzelf snel op zijn gemak zal voelen in cockpit van een Whisky 16. Op rustig water is de boot zeer comfortabel en stabiel en laat zich gemakkelijk manoeuvreren, ideaal dus om vaartechniek te ontwikkelen.

Echter… Voor de ervaren vaarders bied de Whisky een zeer avontuurlijke boot voor groot water.

De drielaags rompopbouw geeft de boot stijfheid en sterkte maar reduceert ook het gewicht. De romp heeft twee grote ovale luiken voor en achter en een groot rond dagluik direct achter de cockpit. Een kleiner rond dagluik is te vinden direct voor de cockpit, hieronder bevind zich een gesloten onderdeks compartiment. Perfect dus voor dagtrips maar er is ook zeker voldoende ruimte voor meerdaagse expedities

Voor het comfort in de cockpit is er gedacht aan een ergonomisch ontworpen zitje met een naar believen opblaasbare rugsteun de Point 65 AIR-Backrest. Deze combinatie geeft zeer veel comfort maar ook het gewenste nauwe contact met de boot tijdens het varen in ruw water.

Twee uitvoeringen! Whisky 16 Rocker en Tourer

De Whisky 16 Rocker, zijn naam zegt het al, hij heeft in vergelijking met de Tourer een iets meer banaanvormige romp (rocker) wat de boot wat speelser manoeuvreerbaar maakt.
De Whisky 16 Tourer heeft een is iets vlakkere romp wat de boot een iets langere waterlijn en nog iets meer snelheid geeft.

De door ons aangeboden whisky’s zijn standaard voorzien van een opklapbaar voet bediend roer en een intrekbare skeg. De boot is uiteraard ook voorzien van de nodige handgrepen, zeelijnen en op het voordek is ruimte voor kompas inbouw.

Uiteraard is een roer op de Rocker een naar onze idee een wat overbodige optie, we werken er dan ook aan om hier verandering in te brengen.

Prijs € 1.799,-

Technische gegevens:

Lengte: 489cm /16´
Breedte: 56cm
Gewicht: 25kg
Capaciteit: 155kg
Cockpit: 78x41cm sleutelgatmodel
Luik Voor: Ovaal 44x26cm
Dagluik voor: Ø15cm (voor cockpit)
Dagluik achter: Ø 20cm
Luik achter: Ovaal 44x26cm
Luiken totaal: Meer dan 200L volume