06-40 19 67 78
Volg ons:

Lite Venture Tough Shell!

Hebben jullie ook Sup’s?  Een vraag die vaak krijgen en die we vanaf heden met ja! kunnen beantwoorden.

Geheel in lijn met onze denkwijze hebben wij om te beginnen gekozen voor allround Sup’s van mooie kwaliteit die heel veel bieden voor een nette prijs en ook nog eens een geweldig mooie uitstraling hebben!

Bijzonder aan de Tough Shell hardboards is dat ze zijn gemaakt van Polycarbonaat. Hierdoor bieden ze de uitstekende vaareigenschappen van een harde sup en zijn ze niet alleen heel mooi maar ook zeer robuust en onderhoudsvriendelijk gebouwd. Op zoek naar een verhuur sup? Denk dan zeer zeker ook aan deze Tough shell 😊

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld universele allrounder uitvoering van 320cm x 81cm en de sportieve Tourer uitvoering van 350cm x 76cm

Tough Shell Allround SUP € 1.095,-

320cm x 81cm (10’6 “x 32”) 13,6kg

De naam Alround zegt het al, dit is een gemakkelijk te peddelen board geschikt voor vlak water en kleine golven. De Sup is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en voor een belasting van ongeveer 45 tot 110 kg. De breedte en vorm maken hem onder ander zeer geschikt voor beginners en het royale volume maakt gezamenlijk peddelen met een kind mogelijk. Het anti-slip dek is er in twee kleurvarianten.

Tough Shell Touring SUP € 1.195,-

350cm x 76cm (11,6 “x 30”) 13,9kg

Een wat sportievere maar toch gemakkelijk te peddelen board voor toeren op vlak water en kleine golven. Het dek is iets verzonken en geeft zo wat extra stabiliteit. Deze Sup is geschikt voor een belasting van ongeveer 55 tot 120 kg. Hij heeft voldoende volume en ruimte voor het meenemen van bagage.

Tough Shell Touring SUP met houtprint €1.245,-

365cm x 81cm (12,0 “x 32”) 13,9kg

Nog een sportieve maar toch gemakkelijk te peddelen board voor toeren op vlak water en kleine golven. Ok het dek van deze Sup is iets verzonken wat hem nog wat extra stabiliteit geeft. Deze Sup is geschikt voor een belasting van ongeveer 55 tot 130 kg. Hij heeft voldoende volume en ruimte voor het meenemen van bagage en is bijvoorbeeld met het optionele ‘Dog Pad’ antislipdek ook zeer geschikt voor het meenemen van uw trouwe viervoeter.

Waarom Tough een Shell Sup?

Natuurlijk is ook een Polycarbonaat Sup niet oneindig bestand en is goede verzorging behoud van je materialen. Maar een sup kan het soms wel flink te verduren krijgen en dan is het prettig als je sup wat tegen een stootje kan.

Een harde sup heeft andere vaareigenschappen dan een opblaas versie, vooral de minder hoogwaardige opblaas sup’s laten daar vaak echt wat te wensen over, een harde sup glijd gewoon beter en vervormt niet.

Polycarbonaat is een sterke kunststofsoort waar bijvoorbeeld ook dakkoepels licht doorlatende dakplaten van worden gemaakt. Jaar in jaar uit op het dak en vol belast door alles wat er maar naar beneden komt en uiteraard vooral ook door de zon. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld veiligheidsbrillen, machine afschermingen, kappen voor koplampen en zelfs in de vliegtuig industrie als cockpit kap, allemaal zware belasting dus.

Het Polycarbonaat van deze sup’s is door en door gekleurd, ze hebben dus geen laklaag die af kan bladeren en ze hebben een prachtig glanzende look.

Onder andere standaard voorzien van: